Friday, August 22, 2014

A.S.A.P cake part 2/كيكة الحالات المستعصية





ESPRESSO CAKE IN A MUG

Ingredients:
1 teaspoon instant coffee granules (I used illy espresso powder and sometimes i use 1 TBSP instead of tsp)
1 teaspoon mini semi-sweet chocolate chips  
3 tablespoons devil's food cake mix 
1 tablespoon sour cream or chocolate pudding
1 small egg white
1/4 teaspoon vanilla extract
1/8 teaspoon baking powder
1 packet no-cal sweetener
Dash of salt


كيكة الاسبرسو 



:المقادير 
(ملعقة صغيرة قهوة  (انا احب استخدم اسبرسو ماركة ايلي ، وساعات ازية الكمية الي ملعقة كبيرة
ملعقة صغيرة قطع كاكاو غير محلي
٣ ملاعق كبيرة من بودة كيكة الكاكاو الجاهز
ملعقة كبير كريمة حامضة
بياض بيضه صغيرة
١/٢ ملعقة صغيرة فانيلا
١/٨ ملعقه باكينج باودر
ظرف واحد من بديل السكر
رشة ملح

Directions:
In microwave-safe mug sprayed with nonstick cooking spray, add all ingredients and mix well.
Microwave for 1 minute and 45 seconds. Cool slightly and serve. you can add a dollop of Cool Whip.


الطريقة:
 في كوب قابل للاستخدام داخل الميكرويف ، نرشة بزيت السبراي،نضيف كل المحتويات في الكوب و نخلطها عدل.
نحط الكوب في الميكرويف لمدة دقيقة و ٤٥ ثانية ، ننطر الكيكة تبرد و نزينها بالكريمة.

No comments:

Post a Comment