Friday, September 26, 2014

Fake Brownie







































"All is fair in love and war.” and there is no greater love than brownie love. So remember when you are in love or waging war, you are allowed to be deceitful in order to get what you want. and we want brownie!! Here, i am sharing with you my fake brownie recipe which is quick and very easy. And please enjoy lying to your family, friends and especially your man and tell them you did this recipe from scratch.


“كل شيء مباح في الحب و الحرب”. و ما في أقوي أو أعظم من حب البراوني. و المقولة تقول الغش مسموح في ساحة الحب و المعركة للوصول للهدف. و احنا بكل بساطة نبي براوني!! أشاركم اليوم و صفة سهلة و سريعة للبراوني الجذابة. طبعا لج كامل الحرية انج اتجذبين علي الأهل و الاصدقاء و خصوصا ريلج انج تعبتي وايد و انتي تسوينلهم البراوني...
ingredients

1 Chocolate cake mix ( better to use devilish foods cake mix)
1/2 cup and 2 Tbsp water
1 egg

for Garnish
2 Tbsp peanut butter
or 1/4 cup chopped nuts


المقادير 

١ علبة خليط الكيك الجاهزة بالكاكاو ( و يفضل إستخدام بالكاكاو الداكن )
١/٢ كوب و ٢ ملعقة كبيرة ماء
١ بيض

للتزين
٢ ملعقة كبيرة زبدة فول سوداني
أو ١/٤ كوب مكسرات مقطعة 

Instruction 
1) preheat the oven 200 C.
2) put all ingredients in a big bowl.
3) whisk manually until the mixture is smooth and thick.
4) pour the mixture in baking dish size 13X9 inch or for thicker brownie like the pictures used 7 X 15 inch.



5) garnish:
if you want to have your brownie with nuts:
just mix the mixture with with nuts by spoon before pour it into the baking dish.

if you love brownies with peanut butter:
put the peanut butter in the microwave for 10 seconds then add the peanut butter on the top of the mixture after its poured into the baking dish, with a toothpick make several 8 shape movements on the surface.
6) bake for 20- 35 minutes.



الطريقة
١) سخني الفرن ٢٠٠ س.
٢) نفرغ المقادير كلها في وعاء كبير.
٣) نخلط المقادير يدويا حتي يتجانس الخليط.
٤) نسكب الخليط في وعاء خبز الكيك مقاس 13X9 أو اذا تفضلين براوني كبيرة و متينة استخدمي وعاء خبز مقاس 15X7 انش نفس اللي استخدمته في الصورة.
٥) للتزيين :
اذا تفضلين البراوني بالمكسرات :
خلطي المكسرات بملعقة كبيرة قبل سكبها في وعاء الخبز.
و اذا تفضلين البراوني بزبدة الفول السوداني:
سخني زبدة الفول السوداني لمدة ١٠ ثواني بالميكرويف ، و نضيف زبدة الفول السوداني علي سطح الخليط بعد سكبه في وعاء الخبز و نستخدم عود اسنان و نرسم شكل 8 علي السطح لغاية ما يمتزج الخليطين. 
٦)نخبز البراوني لمدة ٢٠ الي ٣٥ دقيقة.



No comments:

Post a Comment